663162354156638
chic

Chic Antique

Chic Antique er indbegrebet af fransk landstil med et rustikt udtryk kombineret med fine detaljer og en hel del fransk romantik og charme. Chic Antique blev grundlagt i 2005 af indehaver Bente Kienast. Design og stil udspringer af smukke franske loppefund. Smukke ting med en historie fra dengang, bedstemor var ung. En historie, som gjorde at tingene var helt unikke. Chic Antique tilbyder i dag et unikt og bredt sortiment af franskinspireret brugskunst, der fastholder sjælen fra de franske markeder. Produkterne indbyder til dejlige stunder på terrassen med flotte bambusmøbler og romantiske lanterner, samt hyggeligt samvær i stuen med franske vintagemøbler, lamper, bløde puder, plaider og smukke lys. Når du køber Chic Antique, får du både et unikt og rustikt udtryk med fine detaljer blandet med en del fransk romantik og charme. Kom med på vores rejse af skønne minder om dejlige forårsdage, lune sommeraftener, snevejrsdage med hygge indenfor og samvær med familie og venner og skab masser af nye drømme i skønne omgivelser… “Drømme skal udleves, ellers forbliver de drømme”

ib_laursen

Ib Laursen

Ib Laursen ApS designer og forhandler brugskunst, der matcher den nordiske designtradition. Sortimentet spænder bredt og giver et utal af muligheder for at skabe en helt unik og hyggelig stemning både ude og inde. Ib Laursen er én af Skandinaviens førende trendsættere inden for brugskunst og interiør. Firmaet startede i 1971 og har været i konstant udvikling siden. Kunderne hos La Petite Boutique elsker allerede Ib Laursen og deres fantastiske og fuldstændig uimodståelige produkter. Med Ib Laursen kan du på kort tid og med få midler skabe en helt personlig stemning i dit hjem. Med de skønneste træprodukter UNIKA, smukke lanterner og nostalgiske lamper. Ib Laursen formår at brede sig ud på en helt unik måde. Uanset om du er til factory-style, den mere romantiske country-living-stil, måske er din stil bohème … eller en skøn blanding af det hele. Ja, så kan du finde netop det tilbehør der passer til dig og din bolig.

la_vida

La Vida

La Vida startede op 1. januar 2010 og har siden sin spæde start været igennem en kæmpe udvikling. Sortiment i god kvalitet og La Vida henvender sig til den hyggelige romantiske kunde som ligger vægt på et velovervejet sortiment som er tilpasset i farver og materialer så det altid kan mixes og matches på et hav af måder. Derudover er sortimentet altid i en god kvalitet der er til at betale.

Alma Stearinlys

Alma Stearinlys leverer de flotteste stearinlys. Håndlavede stearinlys, hvor vægen sidder løst i lyset. Dermed brænder lyset lige ned. Alle lys er med paraffin og i en flot folieindpakning. Folien skal blive siddende på, den sikrer at stearinen ikke løber og lyset brænder dermed lige ned. Alma leverer også flotte dekorative fade og lidt anderledes brugskunst, som er virkelig flot.

WallPipe

Æstetik og hygge i hjemmet

Ønsker du et æstetisk og hyggeligt hjem, er WallPipe lige noget for dig. De fleste af produkterne er skabt i matte, flotte farver og giver hjemmet en hyggelig og afslappet, men også anderledes stemning. Hos WallPipe går man ind for kreativitet og nytænkning, hvorfor det også er muligt at finde adskillige produkter, der udtrykker mange forskellige indgangsvinkler og perspektiver. Produkter af høj kvalitet, som er produceret af genanvendt materiale. Med sådan en produktion er WallPipe med til at værne om det miljø, vi lever i. Flotte produkter og godt materiale kan sagtens blive solgt videre og blive brugt igen og igen – eller som i dette tilfælde blive genanvendt til et nyt og flot produkt.

 

WallPipe lamper – en kombination af råt håndværk og hyggelig stemning

WallPipe er en virksomhed, der følger med i tidens ånd og gør noget ved den bæredygtige tankegang. Lamperne er lavet af genbrugsmaterialer, hvilket giver dem et helt unikt design. Materialerne er brugte vandrør, der højst sandsynligt bare skulle være smidt ud. Det giver uden tvivl lamperne en unik historie med i bagagen, og det lægger WallPipe heller ikke skjul på. Det giver en stor glæde at se, hvordan brugte vandrør og andre aflagte materialer får et nyt liv og en ny funktion i hjemmet kombineret med deres egen historie. Lamperne er lavet i et tidløst og industrielt design, der med det rå håndværk passer perfekt ind i de skandinaviske hjem.

 

Håndlavede produkter skabt i et kreativt miljø

WallPipe har hjemme i Randers, hvor samtlige af virksomhedens produkter også bliver produceret på et værksted. Der er lagt hårdt slid og kærlighed i alle produkter, og de bliver produceret fra bunden af de dygtigste håndværkere, som har forstand på at arbejde med de forskellige materialer og lave dem om til produkter af høj kvalitet, og som ikke mindst søger at bevare det rå og historiske i genbrugsmaterialerne. 

WallPipe blev etableret tilbage i 2018, af Lisbeth Grove Mikkelsen og er derfor stadig en voksende virksomhed, som hver eneste dag lærer nye ting i forhold til, hvordan man skal begå sig og fortsat gøre kunderne tilfredse. Grobunden for det miljø, som produkterne bliver skabt i, er mangfoldighed. Hos WallPipe skal kerneværdierne i virksomheden nemlig være med til at skabe en arbejdsplads, som er kreativ og nytænkende.

Kurv

0

Ingen varer i kurven.

Tryk på Enter for at søge eller Esc for at lukke søgning