71681-20

Chic Antique

Chic Antique er indbegrebet af fransk landstil med et rustikt udtryk kombineret med fine detaljer og en hel del fransk romantik og charme. Design og stil udspringer af smukke franske loppefund. Smukke ting med en historie fra dengang, bedstemor var ung. Når du køber Chic Antique, får du både et unikt og rustikt udtryk med fine detaljer blandet med en del fransk romantik og charme. Kom med på vores rejse af skønne minder om dejlige forårsdage, lune sommeraftener, snevejrsdage med hygge indenfor og samvær med familie og venner og skab masser af nye drømme i skønne omgivelser… “Drømme skal udleves, ellers forbliver de drømme”

Trend027_0406-11_5204-14_5639-18_3795-00_trend01

Ib Laursen

Brugskunst, der matcher den nordiske designtradition. Sortimentet spænder bredt og giver et utal af muligheder for at skabe en helt unik og hyggelig stemning både ude og inde. Ib Laursen er én af Skandinaviens førende trendsættere inden for brugskunst og interiør. Kunderne hos La Petite Boutique elsker allerede Ib Laursen og deres fantastiske og fuldstændig uimodståelige produkter. Med de skønneste træprodukter UNIKA, smukke lanterner og nostalgiske lamper. Ib Laursen formår at brede sig ud på en helt unik måde. Uanset om du er til factory-style, den mere romantiske country-living-stil, måske er din stil bohème … eller en skøn blanding af det hele.

2215060

La Vida

La Vida henvender sig til den hyggelige romantiske kunde som ligger vægt på et velovervejet sortiment, tilpasset i farver og materialer så det altid kan mixes og matches på et hav af måder. Derudover er sortimentet altid i en god kvalitet der er til at betale.

CESTBON180281

C’est Bon

Afslappet luksus – stil, æstetik og personlighed i detaljen.
C’est Bon er skabt af smukke fragmenter designet og håndplukket fra forskellige kulturer og verdensdele.

Edo by DCUK

Vi forhandler de fine Tour de France Ænder og Ducklinger i Gummistøvler. Ænderne er håndskåret, håndmalede og lavet af dygtige kunstnere. Hver and har sit eget udtryk – ikke to er ens!

16827

Columbine

J-Line & Present Time

Nyt mærke hos La Petite Boutique. Stilrent, enkelt og nordisk.

Shopping cart

0

Ingen varer i kurven.

Hit Enter to search or Esc key to close