Nedenstående betingelser, gælder for alle leverancer fra La Petite Boutique.

Betaling

I La Petite Boutiques webshop kan du betale med VISA, MASTERCARD og MobilePay. Alle betalinger er gebyrfri. Beløbet hæves først på dit kort, når vi sender varen. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Betalingssystemet er krypteret med en sikker SSL forbindelse. Alle priser er inkl. 25% dansk moms. Ved køb for over kr. 600 kr. leveres fragtfrit.

Levering

La Petite Boutique sender dine varer indenfor 2-3 hverdage, efter modtagelse af bestillingen. (Vi tager forbehold for evt. forsinkelser fra transportør). Forsendelse sker med GLS og koster fra kr. 49,-. Du kan afhente din pakke hos den valgte pakkeshop eller leveret på privat/erhverv adresse. Varerne anses som leveret når du har fået pakken udleveret og ansvaret for varens sikkerhed overgår til dig som forbruger efter udleveringen fra udleveringsstedet. Fragtpriser ses under fragt på forsiden.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret på varer købt i La Petite Boutiques webshop, gældende fra den dag du modtager varerne. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Du betaler selv for de omkostninger, der er forbundet med returneringen. Forsendelsesgebyr betalt ved bestilling bliver ikke refunderet. Ved refundering, oplys venligst bank oplysninger, registrerings nr. og kontonummer. Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse af varen.

Reklamation

Er din vare blevet beskadiget under transporten eller opdager du andre fejl eller mangler ved levering, bedes du hurtigst muligt rette henvendelse til La Petite Boutique. Du kan få varen ombyttet, repareret, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået pga. forkert brug, eller at skaden er pådraget efter kundens modtagelse. Reklamationen skal ske inden for rimelig tid, efter du har opdaget manglen/fejlen ved varen. Hvis reklamationen er berettiget, refunderer vi fragtomkostninger fra kr. 49,- Det er vigtigt, at du kontakter os, inden du sender varen retur til os på tlf.: 23 82 39 33 eller på mail: kontakt@lapetiteboutique.dk Varen skal sendes retur i forsvarlig emballage. Husk at få en kvittering for afsendelsen, så vi kan refundere dine fragtomkostninger. Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. La Petite Boutique tager forbehold for tastefejl og udsolgte varer. Vi gør opmærksom på, at der kan være afvigelser i farvenuancer på foto i webshop.

Fragtskade

Ved fragtskade skal du tage foto af emballagen udvendig, foto af varerne i original emballage og foto af den/de skadede varer. Dette skal ske senest 2 dage efter du har modtaget pakken. Hvis skaden ikke indberettes til os inden de 2 dage, refunderer vi ikke pengene for den ødelagte vare.

Ovenstående betingelser er gældende for ordrer til og fra Skandanavien.

Shopping cart

0

Ingen varer i kurven.

Hit Enter to search or Esc key to close